Categories: Blog

Jaluzi ile Kazancınız

  • Sıradan cam yerine Egepen jaluzi kullanılması durumunda ödenen ek bedel, sağlanan enerji tasarrufu ile 1-2​ yıl içerisinde geri döner.
  • Egepen Jaluzi kullanılması durumunda ek bir perde sistemi vb sisteme ihtiyaç duyulmayacağı için temizlik maliyetinde ciddi kazanç sağlar.
  • Çift Cam Arası Jaluzi ünitelerinde Low- E cam uygulamalarıyla  kış aylarında soğuğun, yaz aylarında aşırı sıcağın girmesini engelleyerek ısıtma / soğutma maliyetinin azaltılmasına katkıda bulunulur.Çift cam arası jaluzi Egepen showroom ‘da sizleri bekliyor
Egepen Ankara Jaluzi

 

Örnek Maliyet Hesabı

Normal ölçülerde yapılmış 3+1 dairede ortalama 10 – 15 m² Isıcam Sistemleri Ankara kullanılmaktadır. Bu dairelerde 20 – 25 m² arası perde kullanılmaktadır. Bu dairenin perdemasrafı 5 birimdir.

Aynı dairede çift cam arası jaluzi uygulanacak alan cam boyutu kadardır yani 10 – 15 m². Bu dairenin Çift Cam Arası Jaluzi Ankara uygulama maliyeti 7 birimdir.

Perdenin yıl boyunca yıkanma ( deterjan maliyeti, su maliyeti, elektrik maliyeti )  ütüleme v.b. maliyetlerini 1 birim olarak ele alırsak perde ile çift cam arası jaluzi maliyeti 1 ya da 2 Yılda eşitlenmiş olmaktadır.

Sonraki yıllarda perdenin yıkanma, ütüleme ve yıpranma gibi maliyetleri devam ederken, çift cam arası jaluzinin maliyeti olmamaktadır ve yaklaşık 25 sene sorunsuz kullanılabilmektedir.

20 sene önce takılmış olan ve müşterilerimizin hala sorunsuz olarak kullanmakta olduğu çift cam arası jaluzi uygulamalarımız bulunmaktadır.

 

Egepen Ankara

Share
Published by
Egepen Ankara

Recent Posts

Çelik Kedi Sinekliği Ankara

Çelik kedi sinekliği Ankara ürünlerimiz ile PVC kapı, pencere, balkon, ters alanlarınıza uygulamaya uygun modellerimizi…

4 yıl ago

Pimapen Dikmen

Pimapen Ankara Dikmen bayi olarak bizler, montaj koşullarımızda tam uyumlu seçenekler ile ısı, ses, rüzgar…

4 yıl ago

Pimapen Çankaya

Pimapen Ankara Çankaya bayi olarak bizler, kararmaya ve darbelere karşı dayanıklı Pimapen pencere ve kapı…

4 yıl ago

Pimapen Ankara

Pimapen Ankara bayi olarak, Pimapen Carısma, Nirvana, Albatros, Dynamic Sürme, Infınıty Hebe Schıebe ürün seçeneklerimizi…

4 yıl ago

İç Kapı Dikmen

İç kapı Ankara Dikmen bayi olarak bizler, ahşap lake, melamin oda kapısı, PVC, panel, katlanabilir,…

4 yıl ago

İç Kapı Çankaya

İç kapı Ankara Çankaya hizmetimiz kapsamında, kaliteli ahşap lake iç kapı, panel kapı, PVC, laminat,…

4 yıl ago