Categories: Blog

Egepen HS76 PVC Sürme Sistemleri – Egepen Ankara

Geniş Cepheleri Dışarıya Açmanın En Şık Yolu; Hebeschiebe 76 Contalı Sürme Sistemi

Hebeschiebe 76 Contalı Sürme Sistemi, geniş bir görüş açısı sağlayarak, teras, balkon ve bahçelere açılan kapıları manzarayı bölmeden dış dünya ile birleştirebiliyor ve mekanlara değer katarak tek bir hamle ile zorlanmadan açıp kapatabiliyor.

Egepen Hebeschiebe PVC Sürme Sistemleri

Hebeschiebe 76 Contalı Sürme Sistemi, yaşam alanlarını kar, yağmur, fırtına gibi olumsuz hava koşullarından koruyor,ses ve ısı yalıtımı sağlıyor.

Egepen Hebeschiebe 76 / (HS76) Contalı Sürme Sistemi’nin tasarımında, hem profillerde hem de detaylarda izolasyon kavramı ön planda tutuluyor. Kanatlar 76 mm genişliğinde ve 4 odacıklıdır.

Kanatlarda yüksek atalet moment değerine sahip destek sacı kullanımı ile geniş açıklıklarda doğramalar yapılabiliyor. Alt Kasa olarak, hem alüminyum kasa hem de PVC kasa kullanma imkânı bulunuyor.

Sistemde özel contalar kullanılarak, sisteme izolasyon kazandırılması amaçlanıyor. Sistemde ayrıca, 45 mm kalınlığa kadar cam uygulaması yapılabiliyor.

Hebeschiebe 76 Contalı Sürme Sistemi ile renk konusunda da Egepen Deceuninck‘in zengin deneyiminden yararlanarak her zevke uygun çözümler sunuluyor.Egepen Ankara ürünlerini yakından görmek ve siz değerli müşterilerimizin ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak için sizleri showroomumuza bekliyoruz.

 

Egepen Ankara

Share
Published by
Egepen Ankara

Recent Posts

Çelik Kedi Sinekliği Ankara

Çelik kedi sinekliği Ankara ürünlerimiz ile PVC kapı, pencere, balkon, ters alanlarınıza uygulamaya uygun modellerimizi…

4 sene ago

Pimapen Dikmen

Pimapen Ankara Dikmen bayi olarak bizler, montaj koşullarımızda tam uyumlu seçenekler ile ısı, ses, rüzgar…

4 sene ago

Pimapen Çankaya

Pimapen Ankara Çankaya bayi olarak bizler, kararmaya ve darbelere karşı dayanıklı Pimapen pencere ve kapı…

4 sene ago

Pimapen Ankara

Pimapen Ankara bayi olarak, Pimapen Carısma, Nirvana, Albatros, Dynamic Sürme, Infınıty Hebe Schıebe ürün seçeneklerimizi…

4 sene ago

İç Kapı Dikmen

İç kapı Ankara Dikmen bayi olarak bizler, ahşap lake, melamin oda kapısı, PVC, panel, katlanabilir,…

4 sene ago

İç Kapı Çankaya

İç kapı Ankara Çankaya hizmetimiz kapsamında, kaliteli ahşap lake iç kapı, panel kapı, PVC, laminat,…

4 sene ago